How to Look Your Best

How to Look Your Best – en vanlig google sökning! 
Kanske har du gjort den själv inför en viktig fest, bröllop eller stranddag MEN har du gjort den sökningen för ditt företag?
-Nej, det är kanske inte lika vanligt att man gör men vi påstår att det är viktigare ju mindre du är!

Hur menar vi nu då?
-Jo, såhär: Ett litet företag har oftast mindre av tid, pengar och personal. Av den anledningen finns sällan extra tid och pengar att lägga på stora kampanjer, varumärkesbyggande, skapande av marknadsplaner och så vidare. Det här gör att små företag sällan ser så bra ut som de faktiskt är! Vi småföretagare lägger all kraft och alla pengar på att göra ett bra jobb, ge bra service till våra kunder, göra bra produkter – men sällan tid på att visa upp hur proffsiga grejer vi gör, vilken toppklass service vi har och så vidare ….. följden blir såklart att vi inte kan ta riktigt lika mycket betalt som de stora företagen fast att vi har minst lika bra och kanske till och med bättre produkter/tjänster/service.
Det är synd!
Hur löser man då detta?
-Jo, det finns några tips och trix #DIY som de säger i USA, Do it Your Self

Nedan finner du fyra affischer från MagasinMix. Magasin Mix är en secondhandbutik i Västerbottens inland, Vilhelmina närmare bestämt. Butiken är inte stor MEN bättre service får du leta efter. Företaget har som policy att alltid svara sina kunder snarast möjligt via sociala medier, mail eller telefon. De letar gärna upp det du söker och de har en enorm kunskap om begagnade produkter, retro, semi antikt, hantverk och antikviteter. Det finns alltså INGET att invända mot varken i service, kundbemötande eller produkter men hur får man det att synas?
1. MagasinMix har avsatt tid för att själv styla och komponera sina bilder.
2. Man har tänkt igenom vad man vill visa upp, vad man vill säga och viken känsla man vill förmedla.
3. Därefter har man betalat för att få detta fotograferat och formgivet enligt företagets grafiska riktlinjer (vilket också är bra att fastställa, en grafisk profil är faktiskt en liten spargris)
4. Att sedan trycka en lite upplaga digitalt på det lokala tryckeriet är en mycket liten kostnad.

-Så … genom att avsätta lite tid, göra en del av arbetet själv och vara lite smart kan man med enkla medel och små pengar faktiskt visa exakt hur bra man faktiskt är!

Bilderna går dessutom att använda i sociala medier.
Såhär blev resultatet!
Snyggt eller hur?!

Leave a Reply