Jag heter Christopher Butler

Jag är multimediajournalist med bakgrund inom skilda områden som bland annat skribent inom lättläst/klartext, turismmarknadsföring och e-bokförlagsredaktör.

Det är inte så spretigt som det kan låta! Jag älskar helt enkelt att göra det svåra lättillgängligt, lyfta fram det lilla bland det stora samt fånga och med informativt och underhållande innehåll både väcka och behålla intresset hos mottagarna för att skapa trogna kunder.

 

SaraIdenfors

Jag heter Sara Idenfors

Marknadsföring och reklam har alltid varit min passion. Som liten hade jag en stor samling reklamprodukter, askfat, (-jo det var vanliga reklamprodukter på 80-talet) tändare, pennor, pennvässare och så vidare. Det fanns bara en anledning och det var att jag redan då älskade logotyper! När jag blev lite äldre var min stora dröm att bli AD med höga konstnärliga mål på en fin byrå. Efter avslutad utbildning i vårt vackra grannland Norge startade jag och min syster Svenska Formbolaget år 2000. Vi arbetade med present och profilreklam – Logotyperna ni vet!
Det var väldigt roligt och det gick bra MEN så dök möjligheten att köpa ett hotell upp?!
Ingen av oss hade så mycket pengar som krävdes för att köpa hotellet! Låna pengar, var den enda möjligheten. Att låna pengar, mycket pengar (väldigt mycket pengar) för att driva företag i en bransch du inte vet så mycket om, dessutom i lilla, lilla avfolkningsorten Vilhelmina var inte lätt.
Ni har kanske själva försökt låna pengar, bankerna kan vara lite tjorviga!

Vad gör man som marknadsförare då?
– Jo man plockar fram alla böcker man någonsin köpt, all studentlitteraturen, alla anteckningar från föreläsningar och lektioner!
Vill du veta mer om hur det gick och det tvingade mig att bli expert på Sociala Medier så finns hela den ”storry’n” här.

Idag jobbar jag nästan uteslutande med marknadsföring i sociala medier, content marketing och min mission är att hjälpa små företagare att marknadsföra sig som de stora företagen gör. Jag hjälper massor av företag att lyckas på facebook, instagram och twitter. Jag hjälper företag att berätta om sina produkter på nätet och jag håller utbildningar och kurser för företag och företagare som vill lära sig mer om marknadsföring i sociala medier.
Jag vill kunna hjälpa företagare att slippa känna den hopplöshet jag kände när jag insåg att behovet av marknadsföring var enormt och budgeten allt för liten!

Sara Idenfors